Reiselivsbasen Buskerud / Flå (0615)

Velkommen til Stavn Camping !

logo
Camping

Camping
Sommerbilde av en av hyttene

Sommerbilde av en av hyttene
Vinterbilde fra en av Hyttene

Vinterbilde fra en av Hyttene
Det fins flere kulturstier i området.

Det fins flere kulturstier i området.
Den lille og hyggelige campingen ligger flott til i de skogrike omgivelser ved Stavn (Flå) omtrent 350 meter fra riksvei 7 mellom fjellene og Hallingdalselva. Stavn Camping er et bra utgangspunkt for mange ulike aktiviteter eller nyte fred og naturen der i fredlige omgivelser. Stavn Camping er det perfekte valg for en avslappet ferie, langt borte fra alle stress og ståheifra det daglige livet. Stavn Camping er et ideelt stoppested hvis du reiser i Norge, fordi campingen ligger omtrent 2,5 timer å kjøre fra Oslo. Campingen ligger langs syklerruten Oslo-Bergen og for syklister en bra overnattingsplass etter besøket i Vassfaret Bjørnepark i Flå.

På Stavn Camping kan du sette din bobil, campingvogn eller telt. Eller leie ei hytte i en vakkere omgivelser. I nærheten er markerte fotturer, sykkel-muligheter, eller du kan leie en kano for å se langs Hallingdalselva. Hallingdalselva og fjellsjøene er veldig bra for å fiske. Nær Stavn Camping er de to største dyrparkene i Norge: Vassfaret Bjørnepark og E.K.T- Langedrag i Nesbyen.

Campingen har et fellessanitæranlegg med gratis dusj, vaskeservant, med varmt og kaldt vann og toaletter. Damer og herrer separat. Bygningen har en kokeplass for gjester uten kokplate. Ved siden av bygningen er opp vask-muligheter.

På campingen er 9 hytter for 4 personer. Hytter er utstyrt med senger, puter, dyner, sittegruppe, kjøleskap, kokplate, serviser, koketilbehør, bestikk, varmteplater og hagestoler. Hytter har også ei informasjonsmappe med brosjyrer og informasjon om Hallingdal.

På campingen har vi omtrent 10 campingvognplasser. Noen kan få strøm.

I resepsjon kan du kjøpe grillpakker (bestille minst 1 dag før), litt snacks, brus og brød. Du kan også bruke internett, blant annet å lese e-mail. Det koster 10 kroner per 10 minuter. På campingen kan du få tilgang til trådløs internett. Det koster 40 kroner per dag.

For barn har Stavn Camping en lekeplass og svømmebaseng.

350 meter fra campingen ligger Hallingdalselva hvor man kan fiske, bade og kanoe. På Veneli kan du på fottur til Bjødnahaugen. Du har en fin utsikt over hele Vassfaret.

Stavn Camping er den fullkomne plass for deg og familien din.

[ vis flere bilder ]

Etablissement:
Hytte, Camping, åpent hele året.
Postadresse:
Stavn Camping
Ingrid Leonie Pel &
Remko Dahlkamp
3539 FLÅ
Besøksadresse:
Rv7 Stavn, Flå
ca 350 meter fra Rv 7
Google Maps
finn mer
GPS:
see also: Google Maps
Telefon og Internett:

Time Current time in NorwayInternet www.stavncamping.com/
ePost
WiFi Wi-Fi, eget lokalnett (WAN)

S-A GE print no en de nl [<< tilbake] [Overnatting Flå] [Aktiviteter & Attraksjoner Flå]
© S-A.no - Reiselivsbasen

These pages uses Cascading Style Sheets (CSS) for text formating,
it seems like your browser does not support CSS. Please upgrade !